A Botharc magába foglalja az ütőfegyverek elleni pusztakezes védekezést, és ezen eszközök önvédelemre való harci felhasználását.

Tovább>>

A Késharc magába foglalja a kés és egyéb vágófegyverek elleni pusztakezes védekezést, illetve a penge önvédelemre való felhasználását.

Tovább>>

Az Eskrima pusztakezes része egy teljes körű rendszer, az alapoktól a magas szintű technikákig. Egy Eskrimador az egész testét fegyverként használja.

Tovább>>

Minden hirtelen és váratlanul történő támadás kivédését, illetve ilyen szituációk megfelelő kezelését és megoldását tanítja az Utcai Önvédelem.

Tovább>>

Ha valóban teljes körűen meg kívánjuk védeni magunkat és szeretteinket, akkor elengedhetetlenül szükséges a fegyveres technikák elsajátítása.

Tovább>>

A Marokbot technikái egyszerűek és gyorsan elsajátíthatók. A mai ember számára az egyik legmegfelelőbb önvédelmi eszköz, hiszen bármikor magunknál hordhatjuk.

Tovább>>

Az első kéz tart egy botot (vagy kardot), míg a hátsó kézben egy tőr (vagy kés) van. Mind a botos és mind a késes technikák mesterének kell lenni, ezért az Eskrima legmagasabb szintje.

Tovább>>

A Bangkaw egy 150 cm-es hosszúbot. Több támadó ellen pedig kiváló lehetőség, hiszen akár egy biliárd-dákót is fel tudunk használni önvédelemre.

Tovább>>

Régen az Eskrimát még a harcmezőkön használták, ezért a különböző tradicionális fegyverek forgatása is megtalálható a technikai repertoárjában.

Tovább>>
Válassz magadnak iskolát
Hírlevél
Kapcsolat

Dankó Ferenc mester
magyarországi főinstuktor
hungarydocepares@gmail.com
+36-70/459-07-63